A Mirror of Common Errors PDF

A Mirror of Common Errors PDF

SSC CGL, BANK, RAILWAYS, RRB NTPC, LIC AAO, etc. Exams are starting after a few months. In those exams, a lot of questions are coming from A Mirror of Common Errors PDF, so A Mirror of Common Errors PDF is important in all exams. In Our PDFExam Website providing you an Important PDF of A Mirror of Common Errors PDF which is helpful for Students who preparing for all such competitive exams. Common questions are placed in A Mirror of Common Errors PDF in Hindi which has been put together in most examinations, you can download this PDF Notes very simply by clicking on the Download Button at the bottom.

There are around 20-25 questions in each Government Exams related to GK Questions in Hindi and you can solve 18-20 questions out of them very easily by reading these Notes of A Mirror of Common Errors PDF. The complete PDF of A Mirror of Common Errors PDF is attached below for your reference, which you can download by clicking at the Download Button.

If you have any doubt or suggestion regarding the PDF then you can tell us in the Comment Section given below, we will be happy to help you. We wish you a better future.

 Topics Includes In A Mirror of Common Errors PDF

1 Articles

2 Nouns & Cases

3 Nouns & Numbers

4 Subject – Verb Agreement

5 Time & Tenses

6 Pronouns

7 Adjectives

8 Verbs

9 Adverbs

10 Conjunctions

11 Voices

12 Narrations

13 Prepositions

14 Slangs

Some Important Questions Related To A Mirror of Common Errors PDF

 

1)The Chairman is ill and we’ll have to ……. the meeting for a few days.

a) put on

b) put of

c) put away

d) put off

Answer:(D) put off/bg_collapse]


2) The cat and the dog have a ……. enemy in the rat.

a)same

b) common

c) mutual

d) similar

Answer:(b)common

3) He told me that he …….. watching the movie.

a) is finished

b) was finished

c) had finished

d) not finished

Answer:(c) had finished/bg_collapse]

4) He is very good …….. making stories.

a) in

b) about

c) at

d) for

View Answer
Answer:(c) at

5) I do my work …….. carefully to make mistakes.

a) so

b) very

c) too

d) more

View Answer
Answer:(c)too

Directions ( Q. Nos. 6-10 ) :In questions choose the word opposite in meaning to the given word :

6) Plausible

a) inplausible

b) unplausible

c) implausible

d) displausible

View Answer
Answer:(c)implausible

7) Frailty

a) energy

b) intensity

c) vehemence

d) strength

View Answer
Answer:(d) strength

8) Genial

a) stupid

b) stingy

c) boorish

d) unkind

View Answer
Answer:(c)boorish

9) Prevent

a) protect

b) block

c) hinder

d) induce

View Answer
Answer:(d)induce

10) Demolish

a) shift

b) build

c) repeat

d) hide

Answer:(b)build

A Mirror of Common Errors PDF RELETAED POST 

  1. Tense Chart in Hindi

  2. A Mirror Of Common Errors PDF

  3. General English PDF

  4. Tenses Chart PDF

  5. Basic English Grammar

  6. English Grammar Notes Complete

  7. 1000 vocabulary words with meaning and sentence pdf

 

Topic Name:- A Mirror of Common Errors PDF

Number Of Pages-145

click here to download :- A Mirror of Common Errors PDF

DOWNLOAD MORE PDF

Maths Notes CLICK HERE
English Notes CLICK HERE
Reasoning Notes CLICK HERE
Indian Polity Notes CLICK HERE
General Knowledge CLICK HERE
General Science Notes
CLICK HERE

                                                            

 

MyNotesAdda.com will update many more new pdf and study materials and exam updates, keep Visiting and share our post, So more people will get this.

This PDF is not related to MyNotesAdda and if you have any objection over this pdf , you can mail us at [email protected]

Tags:-a mirror of common errors 2019 pdf,a mirror of common errors english version pdf free download,a mirror of common errors english hindi pdf free download,a mirror of common errors in english grammar pdf free download,a mirror of common errors latest edition,mirror of common error 2019 edition,mirror of common error pdf in hindi,mirror of common error 2019 edition pdf

 

the data-matched-content-ui-type="image_card_sidebyside">

Comments are closed.

error: Content is protected !!